Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 22. september 2021, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Ilona L. og Frank Laue
Gratis adgang
Orgelkoncert med Ilona Lobmayer og Frank Laue

Orgelkoncerten “Orgelmaraton” er en del af Orgelfestival Sønderborg og omegn. Ved orgelet sidder denne aften organisterne Frank Laue og Ilona Lobmayer. Der spilles værker af bl.a. Buxtehude, Bach, Mendelssohn og Rheinberger.

Frank Laue (f. 1966) er til daglig ansat som organist i Dybbøl Kirke. Han har uddannet sig som organist først i Tyskland og efterfølgende på Løgumkloster Kirkemusikskole. I 2015 har Frank Laue taget kandidateksamen fra Det Jyske Musikkonservatorium. I en årrække har han været dirigent for Aabenraa Motetkor og Sønderjysk Drengekor. Frank Laue underviser desuden som timelærer i på Løgumkloster Kirkemusikskole.

Ilona Lobmayer er født i Ungarn, hvor hun besidder Diplomeksamener fra Franz Liszt Musikakademiet i Budapest. Ilona har høstet stor ros ved koncerter, både som orgelsolist og akkompagnatør for kor, men også som kordirigent. Hun har spillet og dirigeret i Ungarn, Tyskland, Østrig, Storbritannien og Danmark. Forud for sin ansættelse i Gørding Kirke i 2011, arbejdede Ilona som musiklærer og kordirigent ved Patrona Hungariae Gymnasium i Budapest. Siden marts 2020 har hun været organist ved Christianskirken i Sønderborg.