Begivenheden har allerede fundet sted.

NADVERANDAGT v. Kjeld Claudi Rasmussen med deltagelse af violinisten Lada Fedorova

MAR

Dato Onsdag d. 24. marts 2021, Kl. 16:00 til kl. 16:30
Gratis adgang

Vi afholder nadverandagt med altergang hvor alle er velkomne.
Andagten vil rumme korte læsninger og orgelmusik. Andagten foregår dog under hensyn til de gældende coronarestriktioner. Det betyder at der må være maximalt 50 personer til stede i kirken, og at varigheden højst er 30 minutter. Præst og kordegn varetager nadveruddelingen iført værnemidler. Husk mundbind. Denne gang er der musikalsk akkompagnement af violinisten Lada Fedorova.