Dato Tirsdag d. 12. oktober 2021, kl. 19:30
Haderslev Drengekor
Korkoncert med Haderslev Drengekor

HADERSLEV DRENGEKOR gæster Christianskirken med et program af danske sange og salmer.

Koret blev stiftet af Henrik Skærbæk Jespersen i september 2008. Koret er et blandet drenge- og mandskor, der består af 65 sangere i alderen 9-62 år. Koret medvirker ved særlige gudstjenester i Haderslev Domkirke. Der er et højt aktivitetsniveau med koncerter, oplevelser og turnéer. En gang om året rejser koret til udlandet og har givet koncerter i Norge, Sverige, Tyskland, Østrig, England og USA. Deltagelse i stævner og masterclasses med ind- og udenlandske dirigenter er medvirkende til, at koret i løbet af kort tid har markeret sig som et stærkt, populært og efterspurgt drengekor. Har bl.a. sunget koncert i alle Danmarks 10 domkirker.