Dato Torsdag d. 25. februar 2021, Kl. 10:30 til kl. 12:00
Gratis, husk tilmelding
Babysalmesang

Babysalmesang i Christianskirken er for alle forældre med børn i alderen 1- 8 måneder. Det er ingen forudsætning, at du kender salmerne eller er vant til at komme i kirken. Alle er velkomne! Babysalmesang giver dig en mulighed for et roligt afbræk i en travl hverdag, hvor kirkens rum giver dig tryghed og ro til at være i kontakt med dit barn. Et forløb med babysalmesang strækker sig over 8 torsdage fra kl. 10.30 – ca. 11.15 med kaffe/te i Christiansgården bagefter og det er gratis.

Tilmelding: På grund af Coronakrisen er der en maksimal holdstørrelse på 8 voksne med børn. Tilmelding med mobilnummer, mailadresse samt dit og barnets navn og fødselsdato sendes til organist@christianskirken.net   Husk at angive om vi evt. må bruge fotos af jer på hjemmeside og i brochurer.