Begivenheden har allerede fundet sted.

MAR

Indsamling til Folkekirkens Nødhjælp

Dato Søndag d. 14. marts 2021 (hele dagen)
Indsamling til Folkekirkens Nødhjælp

Folkekirkens Nødhjælp: Sammen gør vi en forskel for mennesker i yderste nød.
For andet år i træk sætter Corona-pandemien en stopper for vores traditionelle dør-til-dør indsamling. Men det betyder ikke noget for dem vi hjælper, om støtten er samlet ind fysisk eller digitalt. Det betyder noget, at den når frem.

Hvad går indsamlingsmidlerne til? Klimaforandringernes konsekvenser er en realitet, samtidig er corona-pandemien været med til at forværre problemer, der eksisterer i forvejen. Sult, ulighed og konflikter. Verdens fattigste har mere end nogensinde brug for en håndsrækning. Vi må bevare håbet og troen på, at vi kan gøre en forskel.

Skænk et beløb på MobilePay: 114400  (skriv også gerne 8989 i tekstfeltet -så donationen registreres på dit sogn).

Eller SMS til 1911:

• SMS ” TRÆ ” støt med 75 kr.
  • SMS ”VAND” støt med 150 kr.
  • SMS ”MAD” støt med 300 kr.

Det er naturligvis også muligt at foretage en bankoverførsel:

Bankoverførsel Danske Bank: Reg. nr.: 4183 Konto nr.: 7002300