MAR

Dato Onsdag d. 30. marts 2022, kl. 17:30
Børn spiser gratis, voksne betaler 30 kr.
Krummer i kirken

Fortællegudstjeneste d. 30. marts kl. 17.30: Vi hører om hvordan Gud skabte himmelen og jorden. Kirkelammet Lambert hjælper os med fortællingen. Fortællemåden er rettet mod førskolebørn, og hele familien er velkommen. Maden koster kr. 30 for voksne, børn spiser gratis. Ved Lars Astman Smedemark og Trine Høy.

HUSK Tilmelding senest mandag d. 28. marts! mail: kkm@christianskirken.net eller sms: 4033 7118

Krummer i Kirken er en kort fortællegudstjeneste for børn i førskolealderen og deres familier. Lambert( på billedet) er vores kirkelam og han vil altid hjælpe med at fortælle historien sammen med Lars, som er præst og Trine som er vores kirke- og kulturmedarbejder. Vi skal synge og høre gode historier fra Bibelen. Efter Gudstjenesten spiser vi sammen i sognegården.